MARLBOROUGH PRIMARY SCHOOL

The brief was to design a flexible collection of classroom spaces that would accommodate the relocated nursery, after school club and staff welfare. The unique setting of Marlborough school which backs onto woodland and is crossed by two rivers offered the opportunity to create a magical space along the tree line to the rear of the school.

During two separate workshops with a selection of ten Marlborough pupils we evaluated the school’s existing elevation proportions, designed the student’s ideal classroom and experimented with a variety of material finishes for the proposed scheme. All have challenged our own design thinking and sense of adventure and play through architecture.

Location:

Macclesfield

Category:

Value:

Undisclosed

Date:

2018
  • MARLBOROUGH PRIMARY SCHOOL
  • MARLBOROUGH PRIMARY SCHOOL
  • MARLBOROUGH PRIMARY SCHOOL
  • MARLBOROUGH PRIMARY SCHOOL